Új autót? Ugyan már...

A használtautó piac gyöngyszemei, avagy álomautót egy új Suzuki áráért....vagy kevesebbért.

Friss topikok

Egy családi Evo

2011.11.24. 23:32 Norbi55

Üdv minden kedves olvasónak! Ez a blog a következő céllal íródik: A mindennapos használtautó portál böngészés (függőség?) néhány kívánatos darabját szeretném összegyűjteni. Nem biztos, hogy ésszerű választások hétköznapi autózáshoz. Ésszerű autókat itt ne keressünk. Ha mégis előkerül egy-egy, az véletlen, és ez az egybeesés minden bizonnyal tökéletes autót jelent. No, majd meglátjuk.

Álljon itt elsőként a Mitsubishi Galant/Legnum VR4. A V6-os Galant motor biturbó változata, 280 körüli lóerővel. Összkerékhajtás, AYC (Active Yaw Control - a Mitsubishi ESP szerű találmánya), 5 sebességes kézi vagy a Porsche Tiptronicon alapuló INVECS félautomata váltó. 

Az első darab. Igen, jobbkormányos. Ez még automata is. De milyen gyönyörű...12000 kilométerrel... 

[a hirdetés már nem aktuális]

vr4_2.JPG
Sajnos az a néhány példány, amit találni lehet, nem menekült meg a Halálos iramban jellegű tuningtól, de legalább a minőségibb fajtától, ja és kívülről nem nagyon látszik. A következő darab kézi váltós. Balkormányost ne keressünk, az ugyanis gyárilag nincs. Összehenkölt darabok nyilván vannak, most is van egy a mobile.de-n, de ilyenekkel nem foglalkozunk.

[a hirdetés már nem aktuális]

vr4b.JPG

vr4b_2.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://instantget.blog.hu/api/trackback/id/tr653409654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása